Novosti

NoA u novom spotu između sna i jave: poslušajte novu pjesmu koja će vam se uvući u uho

Objavljeno:

NoA u novom spotu između sna i jave: poslušajte novu pjesmu koja će vam se uvući u uho

Iz radionice mladog splitskog glazbenika Elvisa Sršena Noe stiže nam jedan pravi glazbeni dragulj.

 Pjesma “Budan sanjam” zapravo je nastala prije 8 godina i originalna verzija zamišljena je samo na akustičnoj gitari, a prvotno je napisana na engleskom jeziku.

 „Dugo nisam znao šta bih s njom jer se nije uklapala u to što sam tada radio. Tako nedovršena je čekala svoj trenutak sve do 2019. kad smo je Vojan Koceić i ja izvukli s dna moje ladice i udahnuli joj novi život s modernijim aranžmanom. Priča oko pjesme je krenula u jednom drugom vremenu, a dovršena je u sadašnjem u kojem sam napokon sretan i tako sam i napisao hrvatsku verziju.“- rekao je NoA

 

Spot koji je djelo Deana Bubića pogledajte na sljedećem linku:

 

„Spojili smo neke moje i njegove ideje i snimali spot u Trogiru u parku Park Garagnin-Fanfogna i u Splitu. Željeli smo kontrast hladnoće gradskih zidova i toplinu prirode. Glavna glumica je mlada i sjajna Mia Juričić koja zna pjesmu od njenog nastanka do sada i sjajno se snašla u svojoj ulozi. Prethodno su u mojim spotovima bile njezine sestre Petra i Doris Pecotić i njihov pas Simba. Moja Splitska obitelj.“ – rekao je NoA

 

Novu pjesmu „Budan sanjam“ slušajte i digitalno:

https://backl.ink/146658864

Nou pratite na njegovom InstagramuFacebooku

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »