Novosti

Savršena uvertira za jesen – Meritas predstavljaju pjesmu „Uz mene“

Objavljeno:

Savršena uvertira za jesen – Meritas predstavljaju pjesmu „Uz mene“

Foto: Mare Milin

S pjesmom „Uz mene“, Meritas kao da zadržavaju još neko vrijeme ljeto, taman na njegovom uzmaku, a opet spremni za jesenske nijanse zrelog zlata koje bojaju naše skore dane. Nakon vrlo radnog koncertog ljeta donose nam nešto taman za eter ovih tjedana.

„Uz mene“ je prvi put predstavljena na festivalu autorica Femme nouvelle Aquarius recordsa, na čiji poziv su se Anita i Meri rado odazvale i to ne samo zbog ženskog pisma, već i zbog lijepog okruženja u kojem pjesme mogu kročiti svoj put.

Kroz pjesmu se na svoj fluidni, nenametljivo-plesni način šulja poziv na utjehu onome koji je sluša, naglašen divnom melodijom trombona Luke Žužića koja nam ostavlja osjećaj širine, putovanja, nedovršenih pejzaža...

Pjesmu „Uz mene“ slušajte na sljedećem linku:

 

Podsjetimo da su Meritas na zadnji dan svibnja objavili svoj šesti studijski album Pričaj mi, te i dalje neprikosnoveno nižu pjesme koje ostaju.

Za pjesmu „Uz mene“ glazbu potpisuju Anita Valo i Meri Jaman, stihove Arjana Kunštek, produkciju Pavle Miholjević i Jura Ferina.

 

Meritas koncertno možete doživiti u petak 30.09.22 u Osijeku u sklopu festivala HeadOnEast.

 

Cijeli album „Pričaj mi“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/pricaj-mi

 

Meritas možete pratiti na njihovom facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »