Novosti

Stjepan Hauser danas slavi 30. rođendan! Sutra London!

Objavljeno:

Stjepan Hauser danas slavi 30. rođendan! Sutra London!


Prije nego što će 2CELLOS 2. srpnja na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu proslaviti petu obljetnicu karijere, Stjepan Hauser ima  još razloga za slavlje! Danas slavi 30. rođendan:

“Rođendan ću proslaviti s obitelji, prijateljima i djevojkom u Raklju. Jako sam uzbuđen jer sutra idemo u ostvarivanje još jednog sna – snimanje albuma s filmskom glazbom i to s jednim od najboljih orkestara na svijetu!”
Naime, Luka i Stjepan sutra putuju u  London kako bi počeli snimati svoj četvrti studijski album.

Na albumu će ugostiti jedan od najboljih i najpoznatijih orkestara – Londonski simfonijski orkestar. Taj orkestar već više od sto godina okuplja vrhunske glazbenike Velike Britanije, Europe i svijeta, a poznat je i po snimanju filmske glazbe (Harry Potter).

Naravno, radne obaveze ih neće spriječiti da u petak navijaju za hrvatsku reprezentaciju!

Vidimo se 2. srpnja na Tomislavcu!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »