Novosti

Uoči koncerta u Lisinskom, Rajko Suhodolčan i klapa Bistrica predstavljaju novu pjesmu Popevka i ti

Objavljeno:

Uoči koncerta u Lisinskom, Rajko Suhodolčan i klapa Bistrica predstavljaju novu pjesmu Popevka i ti

Nova pjesma Rajka Suhodolčan i klape Bistrica iz Marije Bistrice – Popevka i ti izvedena je premijerno na ovogodišnjem Krapinskom festivalu i već je osvojila srca poklonika kajkavske popevke.

Autor glazbe je Rajko Suhodolčan, tekst je napisao dr. Cvjetko Lež, a aranžman poznati  glazbeni stručnjak dr. Stipica Kalogjera.

Uz pjesmu predstavljaju i video spot koji je snimljen u prostoru Seljačkog turizma Trsek na imanju obitelji Ptičar iz Desinića, a možete pogledati na sljedećem linku

Pjesma  „Popevka i ti“, kroz stihove suptilno progovara o dvije velike ljubavi koje se dodiruju i isprepliću kroz čitav jedan život; pjesma govori o ljubavi prema ženi i ljubavi prema glazbi.

Ona je ujedno i najava novog nosača zvuka nastalog iz dugogodišnje suradnje Rajka Suhodolčana i klape Bistrica i bit će to njihov prvi zajednički album na kojem će se naći novi, a i neki stariji glazbeni uradci uz šest pjesama koja klapa Bistrica izvodi samostalno.

 

Rajko Suhodolčan najavljuje i svečani koncert povodom 30. obljetnice umjetničkog i 20.  obljetnice autorskog djelovanja. Koncert će se održati  u petak 13. listopada u 20:oo sati u Maloj dvorani Vatroslav Lisinski.

 

Osim Rajka, na koncertu će mu se pridružiti Barbara Suhodolčan, Klapa Bistrica, Kvartet Gubec i Savski valovi.

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »