Novosti

"Vanka" je prvi studijski album Repera Iz Sobe! Koncertna promocija – 13.03. @KSET!

Objavljeno:

"Vanka" je prvi studijski album Repera Iz Sobe! Koncertna promocija – 13.03. @KSET!

Ivan Grgić, poznatiji pod umjetničkim imenom Reper Iz Sobeobjavio je svoj prvi studijski album Vanka“! Na albumu se nalazi ukupno 13 pjesama, a sve su nastale od kraja 2017. do 2019. godine.

Skladbe su vokalno instrumentalnog karaktera, a cijelim albumom dominira lijeni rap vokal i zvuk benda u funk / hip-hop maniri.

 Autorstvo na većini potpisuje sam Reper iz Sobe, osim na singlovima  „Da san otkaz“ i „Čujem da se priča“ na kojima kao autori sudjeluju Davor Doležal i Milo Stavros, a ujedno je na tim skladbama ostvarena suradnja sa DD Kolektivom. 

 Produkciju na većem dijelu albuma potpisuje Ante Prgin Surka, a uz njega tu su još i Davor Doležal, Luka Čabo i Zvonimir Dusper. Za dizajn CD-a i artwork zaslužan je Davor Doležal, a za fotografije Maja Bačić.

 Svoj album prvijenac, Reper Iz Sobe predstavit će u petak 13. ožujka koncertom u zagrebačkom KSET-u! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kn bit će dostupne od ponedjeljka 3.2. i moći će se kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 40 kn.

Cijeli album „Vanka“ slušajte na digitalnim servisima:

https://backl.ink/123254734

Unatoč tome što je reper, veliku ulogu u njegovoj glazbi igra prateći bend ; Mario Torbica na bas gitari, Emir Čovran na bubnjevima, Nikola Šantek na klavijaturama i Davor Doležal na gitari. Na promociji albuma u KSET-u mogu se očekivati i poneki gosti zato rezervirajte datum i svi VANKA na koncert!

 Popis pjesama s albuma „Vanka“:

 1. Ništa ne moran

2. Tipkan skrolan

3. Senzualna extravaganza

4. Debeli žohar

5. Dobrostojeća puca

6. Reper Iz Sobe

7. Da san otkaz (ft. D.D. Kolektiv)

8. Cidin sok

9. Oću kune

10. Čujem da se priča (ft.DD Kolektiv)

11. Terapija

12. Na Dugom Otoku

13. Sushi mi se stash

Sve informacije o koncertnoj promociji albuma u KSET-u pratite na Facebook eventu.

Repera Iz Sobe pratite na njegovom službenom Instagram i Facebook profilu.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »