Pustolovine braće Kratt

Utrka oko svijeta

Pustolovine braće Kratt
Pustolovine braće Kratt

Opis

U ovoj pustolovnoj i zabavnoj društvenoj igri, kroz četiri životinjska staništa igrači s eutrkuju po cijelom svijetu. Na svom uzbudljivom putovanju sakupljaju kartice Moći preobrazbe u divlja stvorenja. Kada sakupe odgovarajuću karticu koja odgovara disku za preobrazbu, postaju još brži. Prvi igrač koji sakupi po jednu karticu iz svakog životinjskog staništa na igračoj ploči i prvi se vrati u Tortuga bazu - pobjeđuje!

Specifikacije

Sadržaj igre: 4 igraće figure (Chris, Martin, Aviva i Koki), 16 kartica Odijala moći preobrazbe u divlja stvorenja (po četiri za svako stanište), 16 diskova za preobrazbu (4 za svako stanište), kartica s plastičnom kazaljkom, igraća ploča, uputstva za igru.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »