Razgovori s jazz glazbenicima "Jazz Vibrations" (Davor Hrvoj)

U novoj knjizi otkrijte kako je Thelonious Monk dobio prezime Monk

Razgovori s jazz glazbenicima "Jazz Vibrations"
Razgovori s jazz glazbenicima "Jazz Vibrations"
Davor Hrvoj

Opis

U novoj knjizi otkrijte kako je Thelonious Monk dobio prezime Monk, saznajte iz prve ruke više o veličini legendarnog vibrafonista Garyja Burtona i provjerite zašto Sonny Rollins tvrdi da je jazz uzvišena umjetnička forma, ali i odraz prirode!

No to nije sve - Toshiko Akiyoshi, Monty Alexander, Terence Blanchard, Randy Brecker, Dee Dee Bridgewater, Regina Carter, Billy Cobham, Kurt Elling, Jim Hall, Roy Hargrove, Dave Holland, Lee Konitz, Wynton Marsalis, Nicholas Payton, Dianne Reeves, Sonny Rollins i Gonzalo Rubalcaba, još su su neki od šezdesetak jazz glazbenika s kojima je autor Davor Hrvoj imao čast raditi intervjue i objaviti ih u knjizi “Jazz Vibrations”. Knjiga je nastavak uspješnog izdanja objavljenog krajem prošle godine “Jazz Connections”.

Urednik izdanja je Branko Komljenović, a knjigu baš kao i prošlu izdaje Menart. U knjizi su uz zanimljive razgovore objavljene i fotografije koje je Davor Hrvoj snimio na koncertima jazz glazbenika kojej je intervjuirao. Autor knjige Davor Hrvoj poznati je novinar , poznavatelj glazbe i zaljubljenik u jazz glazbu, stoga njegovi intervjui obiluju zanimljivim informacijama i anegdotama.

Specifikacije

Područje publicistika

ISBN 978-953-55625-9-7

Izdavač Menart, 2011

Broj stranica 504
Format 154×234 mm
Uvez meki
Urednik izdanja Branko Komljenović
Cijena 49 kuna

Naše Knjige

Zavirite u zanimljiv svijet glazbenika, napeti roman ili potražite zdravi recept…

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »