Leonard Cohen "Hallelujah" (Tim Footman)

Upoznajte vrsnog kantautora, romanopisca, šarmantnog gospodina koji je uvijek spreman na zabavnu anegdotu

Leonard Cohen "Hallelujah"
Leonard Cohen "Hallelujah"
Tim Footman

Opis

Autor Tim Footman ispričao je život legendarnog glazbenika – od rođenja do trijumfalne turneje iz 2009. godine. Biografija je obogaćena Cohenovim fotografijama, ali i mnogim zanimljivim činjenicama iz glazbenikova života.

Ono što je najvažnije, knjiga uključuje i događaje iz prošle godine kada je Cohen započeo još uvijek aktualnu turneju. Treba uistinu mnogo vremena da bi se nabrojalo što je sve u životu radio i napravio svestrani gospodin sa šeširom pa je zahvaljujući tome i njegova biografija iznimno zanimljivo štivo. Primjerice, istraživanje sebe, života i svijeta dovelo ga je čak i u budistički samostan u kojem je devedesetih proveo pet godina i meditirao po 12 sati dnevno. Kroz nove i ekskluzivne intervjue s nekima od ključnih Cohenovih suradnika, otkrijte dosad nepoznate detalje iz Cohenova života!

"Ne znam je li Leonard Cohen vidio knjigu, on rijetko komentira takve stvari. Bilo bi dobro kada bi mu se svidjela, ali na nisam je zapravo ni pisao za njega. On ionako zna većinu stvari.", Tim Footman

Specifikacije

Područje publicistika

ISBN 978-953-55625-3-5

Izdavač Menart

Godina 2010.

Broj stranica 260
Format 153×232 mm
Uvez meki
Urednik hrvatskog izdanja Denis Leskovar
Cijena 79 kuna

Naše Knjige

Zavirite u zanimljiv svijet glazbenika, napeti roman ili potražite zdravi recept…

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »