Najnovije vijesti o Menart izdanjima

Novosti

Najnovije vijesti o Menart izdanjima

Novo u prodaji! Viveca Sten: "Mirne vode"

Objavljeno:

Novo u prodaji! Viveca Sten: "Mirne vode"

Švedska spisateljica VIVECA STEN prodala je gotovo četiri milijuna primjeraka iznimno popularne kriminalističke serije "Ubojstva u Sandhamnu" ("Sandhman Murders)". 2015. ju je njen osmi roman  "I Sanningens Namn" (U ime istine) objavljen u Švedskoj, svrstao među najpopularnije autore u zemlji. Romani iz popularne sandhamnske serije i dalje osvajaju vrhove ljestvica najprodavanijih romana, a po njima je snimljena i švedska mini-serija s četrdesetak milijuna gledatelja diljem svijeta. Sten živi u Stockholmu sa suprugom i troje djece, uživa u provođenju vremena na Sandhamnu gdje stvara i odmara s obitelji. Serija je bila emitirana i u Hrvatskoj, na HTV-u.

Knjiga je u prodaji na prodajnim mjestima Tisak Medije i knjižarama Algoritam MK.

Vrućeg srpanjskog jutra, u idiličnom izletištu u Švedskoj, slučajni prolaznik, šećući psa, nailazi na jeziv prizor: more je na plažu izbacilo truplo zapetljano u ribarsku mrežu.

Istražitelj Thomas Andreasson prvi stiže na mjesto zločina. Nedugo nakon, utvrdi se da je truplo s plaže ono Kristera Berggrena, neženje s kopna koji je nekoliko mjeseci ranije proglašen nestalim. Sve upućuje na nesretnu smrt - barem dok se u jednom od otočkih prenoćišta ne otkrije drugo unakaženo truplo.
Ovog puta žrtva je rođakinja Kristera Berggrena, žena koju je Thomas intervjuirao u Stockholmu tek nekoliko dana ranije. Dok otočani bruje o ubojstvima, Thomas se okreće staroj prijateljici, lokalnoj odvjetnici Nori Linde. Združenim snagama pokušavaju riješiti zagonetku ubojstava pridošlica - noseći se istodobno s osobnim preokretima i životnim teškoćama što su uslijedile onim bezbrižnim ljetnim danima njihove mladosti.

Cijena: 99 kuna

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »