Endlich! Live In Hamburg - Manntra

Novi album

Endlich! Live In Hamburg

Manntra je svim fanovima koji nisu mogli uživo vidjeti njihove nastupe u Njemačkoj obećala prenijeti dio odlične atmosfere.

About album

Manntra je svim fanovima koji nisu mogli uživo vidjeti njihove nastupe u Njemačkoj obećala prenijeti dio odlične atmosfere.

Manntrin prvi live album snimljen je ovog proljeća na velikom koncertu u Sporthalle dvorani u Hamburgu pa je nazvan 'Endlich! Live In Hamburg'.

Album je najavila energična pjesma „Nightmare (LIVE)“ koja se nalazi na njihovom aktualnom albumu „Kreatura“.

Uslijedio je „Barren king (LIVE)“ i tad je već bilo jasno da će ovo biti jedan odličan LIVE album koji će vjerno dočarati atmosferu koju Manntra prenosi na svojim nastupima.

 

Posljednja pjesma koja je izašla ususret albumu je „Not Guilty“(LIVE).

About artist

Članovi benda su shvatili da unatoč sve modernijim pravcima u glazbi, okruženje i glazbena povijest područja na kojem se nalazimo imaju snažan utjecaj na ljude, tako da su odlučili stvoriti spoj moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka.

Publisher Menart Release date 09.12.2022.
  • Newsletter

  • Follow us

    Follow us on our social media.

This web site uses cookies and similar technologies for improved and enhanced functionality. If you continue to review the site, we will consider that you agree to this use. More information