Izbirljivo i namjerno - Matija Cvek

Novi album

Izbirljivo i namjerno

U suradnji s Brunom Bišćanom i Big Band Bjelovar Matija Cvek je snimio jazz album "Izvirljivo i namjerno".

About album

„Suradnja s Matijom Cvekom premijerno je predstavljena u Bjelovaru 2021. godine i bila je prva takva suradnja s talentiranim autorom i solistom te novim aranžmanima pisanim baš za Big Band Bjelovar. Matija je prepoznao naš trud i umjetničku vrijednost projekta te je predložio snimanje albuma. Naravno, jedan od glavnih motivirajućih faktora bila je oduševljenost publike projektom te se nadamo dugom nizu uspješnih suradnji.“

 

Big Band Bjelovar osnovan je 1979. godine, a od 2018. godine djeluje pod vodstvom mladog kompozitora, aranžera, dirigenta i saksofonista Bruna Bišćana.

Krenuli su malim koracima promicanjem jazz glazbe u svojoj okolini, organiziranjem koncerata, festivala “Big Weekend” i radionica u Bjelovaru, a njihova pozitivna energija se brzo proširila i razvila u nešto puno veće, moćnije i kreativnije. Svojim djelovanjem žele upoznati novu publiku sa svijetom jazz glazbe.

About artist

Višestruki Porinovac, nepobjedivi majstor balada iza sebe ima dva izuzetno uspješna autorska albuma. Matija Cvek je izvođač koji je sve više tražen izvan granica Hrvatske.

Publisher Menart Release date 02.12.2022.
  • Newsletter

  • Follow us

    Follow us on our social media.

This web site uses cookies and similar technologies for improved and enhanced functionality. If you continue to review the site, we will consider that you agree to this use. More information