Brisani prostor LP - Rundek & Ekipa

Rundek & Ekipa

Brisani prostor LP

Rundek & Ekipa

About album

„Brisani prostor" Rundeka & Ekipe na bijelom LP-u!


„Brisani prostor" Rundeka & Ekipe je na LP-u i to bijelom! Album je krajem prošle godine objavljen na CD-u i digitalnim servisima kao dvostruki EP.

Obožavateljima koji su prednaručili album, Darko Rundek je već potpisao kupljene primjerke ploče! No s obzirom na veliki interes za potpisanom pločom i nakon isteka datuma za prednarudžbe, u Menart multimedijalnoj knjižari je dostupan još ograničeni broj potpisanih primjeraka ovog dugoiščekivanog LP-a!

„Brisani prostor" je prvi album poslije Haustora na kojem se pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, Roka Crnića (Porto Morto).

Rundek & Ekipa su dvije godine improvizirali, pisali, snimali i miksali ovo hvaljeno izdanje koje je proizašlo iz sretnog susreta Darka Rundeka i grupe glazbenika okupljenih povodom obljetničke turneje Apocalypso NOW 2017., koja je dobila ime Ekipa. Prvo njihovo diskografsko izdanje je album međimurskih pjesama MURA MURA (Menart) s pjevačicom Andrejom Košavić Kurelec i pojačanjem iz Cinkuša.

Svaki od dva EP-a, odnosno strana ploče, uključuje po pet snažnih pjesama. „Brisani prostor" su mnogi proglasili jednim od najboljih albuma prošle godine. U kategorijama za novinarsku nagradu Rock&Off, pjesma "Mila" je bila nominirana za najbolju pjesmu godine, album „Brisani prostor" za najbolji album,  Rundek & Ekipa za Iskonovu nagradu publike. Rundek & Ekipa su također bili nominirani za Večernjakovu ružu u kategoriji za najboljeg glazbenika. Album je bio nominiran za glazbenu nagradu Porin u kategoriji za album godine i najbolji album alternativne glazbe.

Mila spot

https://www.youtube.com/watch?v=kdIzp1fBOpc

Voljeti stvarno spot

https://www.youtube.com/watch?v=dtY9iVQXKqc

Tko su svi ti ljudi spot

https://www.youtube.com/watch?v=tT3huNGbZfU

Unutarnji glas spot

https://www.youtube.com/watch?v=tqR3HHSzDWQ

 

Popis pjesama:

A strana:

EP 1- DO

Zovu te

Ko duh

Tko su svi ti ljudi

Mila

Voljeti stvarno

B strana:

EP 2 - OD

Sex epilog

Novčić za sreću

New world

Biljka raste

Unutarnji glas

Album „Brisani prostor" možete slušati na digitalnim servisima:

Rundek & Ekipa

Brisan prostor EP1 – Do : https://backl.ink/143543499
Brisan prostor EP2 – Od: https://backl.ink/143543504

Tracklist

 • 1.Zovu te
 • 2.Ko duh
 • 3.Tko su svi ti ljudi
 • 4.Mila
 • 5.Voljeti stvarno
 • 6.Sex epilog
 • 7.Novčić za sreću
 • 8.New world
 • 9.Biljka raste
 • 10.Unutarnji glas

About artist

Rundek & Ekipa je grupa glazbenika okupljena povodom obljetničke turneje Apocalypso NOW 2017. Prvo njihovo diskografsko izdanje je album međimurskih pjesama "MURA MURA" (Menart) s pjevačicom Andrejom Košavić Kurelec i pojačanjem iz Cinkuša,

Publisher Menart Release date 23.09.2021.
 • Newsletter

 • Follow us

  Follow us on our social media.

This web site uses cookies and similar technologies for improved and enhanced functionality. If you continue to review the site, we will consider that you agree to this use. More information