War Of The Heathens - Manntra

Novi album

War Of The Heathens

Ovo je četvrti studijski album koji je neumorni bend i jedna od naših najvećih glazbenih sila na međunarodnom planu predstavio u samo četiri godine. „War of the Hetahens“ je rezultat značajnih podviga, posebno s obzirom na izazove koje je sa sobom donijel

About album

Album "War Of The Heathens" najavila su četiri simbolična poglavlja. „Morana“, božica smrti i podzemlja, ali i proljeća i novog početka.  Za idući singl, bend se odlučio za sporiju pjesmu „The Hunter“  koja imala jači odjek u tematici lovca i lovine.

Uslijedio je "Et In Peccatum" dijabolične glazbene izvedbe i tekstualne dubine koja je karakteristična za Manntrino stvaralaštvo.

Osviješteni „Starkind“ ukazuje na klimatske promjene i globalne događaje, te činjenicu da se krećemo prema novom, neistraženom putu koji može donijeti nove izazove, ali i prilike za rast i razvoj.

Posljednu notu s ovog neumoljivog albuma bend je donio u pjesmi „Domain“. Priča je to što potiče  zavirivanje u bunar nutrine i promišljanju o putovanju između grandioznih ambicija i surovih istina.

About artist

Članovi benda su shvatili da unatoč sve modernijim pravcima u glazbi, okruženje i glazbena povijest područja na kojem se nalazimo imaju snažan utjecaj na ljude, tako da su odlučili stvoriti spoj moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka.

Publisher Menart Release date 22.09.2023.
  • Newsletter

  • Follow us

    Follow us on our social media.

This web site uses cookies and similar technologies for improved and enhanced functionality. If you continue to review the site, we will consider that you agree to this use. More information