Live in Leipzig - Manntra

Novi album

Live in Leipzig

"Et In Peccatum", „Ori Ori“ i „Kiša“ bile su tri predvodnice prvog live izdanja Manntre koji je bend snimio na rasprodanom koncertu u Leipzigu, a sažima pet godina njihovog glazbenog stvaralaštva.

O albumu

Album je najavio "Et In Peccatum“ - dijabolična pjesma koja sažima rasplamsalu strast skupine besprijekorno spajajući folk metala s očaravajućim latinskim refrenom.

Uslijedio je „Ori Ori“, godinama omiljena himna obožavatelja, a prije dva tjedna i kao live verzija. Dakako, posebno simbolična, debitantska "Kiša" jedan od od najavnih live singlova koja je Manntru lansirala u underground fenomen u Hrvatskoj.

Vješto spajajući metal, gothic i zvuk istarskoga, odnosno slavenskoga folklora, Manntra je stvorila jedinstveni potpis iz tradicijskih glazbenih formi i modernih instrumenata žestokih žanrova.

Manntra ovjekovječuje slavljenički trenutak live albumom „LIVE IN LEIPZIG“ i njegovim box-setom, a sadrži live CD, plakat, pet potpisanih fotografija, brendirani znojnik i “Access All Areas” propusnicu.

O izvođaču

Članovi benda su shvatili da unatoč sve modernijim pravcima u glazbi, okruženje i glazbena povijest područja na kojem se nalazimo imaju snažan utjecaj na ljude, tako da su odlučili stvoriti spoj moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka.

Izdavač: Menart Datum izdavanja 15.03.2024.
  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »