Novosti

U prodaji je dvostruki LP „Revolucija“, Lidije Bačić Lille!

Objavljeno:

U prodaji je dvostruki LP „Revolucija“, Lidije Bačić Lille!

Božić je pred vratima, a vi još uvijek ne znate što pokloniti svojim najbližima? Točno na vrijeme, za najveće fanove Lidije Bačić Lille, u Menart Multimedijanu knjižaru stigao je dvostruki LP „Revolucija“!

Veliki hit singl „Vino rumeno“, „Neka ljubav nova“, „Tek je počelo“, „Radi Radi Radi“, aktualni singl „Trezori“  i još neobjavljene pjesme „Zalazimo ko sunce“ i „Tip top“ sada se nalaze i na dvije ploče.

„Ja sam iz generacije kada je LP već polako prestao biti isključivi medij za glazbu. Jako me veseli što se vraća i što u rukama imam svoju duplu ploču. Taj osjećaj slušanja vinila i samog pakiranja je neopisiv. Morate uzeti svoj primjerak i uživati u glazbi i na ovaj način.
Ubuduće ću sve svoje albume raditi i u ovom obliku jer je to-divno!“
– izjavila je Lille.

Dvostruki LP „Revolucija“ možete kupiti i online putem Menart webshopa, a cijeli album slušajte na streaming servisima: https://backl.ink/143156279

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »