Novosti

Meridian grupe Manntra u prodaji

Objavljeno:

Meridian grupe Manntra u prodaji

Grupa Manntra je sinoć pred brojnim fanovima, prijateljima i novinarima predstavila svoj treći album Meridian.

Live akustičnom svirkom oduševili su sve prisutne i još jednom potvrdili svoju kvalitetu. Njihov album je prije mjesec dana izdan u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji te kao takav postao jedan od rijetkih albuma koji je domaći bend izdao izvan Hrvatske, ali na  hrvatskom jeziku.

Galerija fotografija

Manntra je sinoć okupljenima na velikom platnu premijerno prikazala i svoj novi spot za pjesmu „Ne laži“.

Redatelji spota su Nevio Smajić & Mario Borščak.

„Kad si u mogućnosti doći na poziciju gdje kontroliraš ljude i utječeš na njih, onda se može vidjeti tko je kakva osoba. To je skidanje maski te glasnog uzvika za jedno bolje sutra.“ – o pjesmi je rekao Marko iz Manntre

Pjesma je snimljena u Dvorcu Žačretje gdje živi jedna usamljena gospođa okružena prekrasnom baštinom. Definitivno mjesto koje trebate posjetiti ako želite vidjeti dašak povijesti

Spot pogledajte na linku:

Pjesma „ Ne laži“ ujedno je i najavni singl novog albuma Meridian za koji dečki kažu  da im je bio najteži za napraviti do sada.

„Nakon prvog albuma imaš neke ideje za drugi, ali sve ispucaš tada i ostaneš bez onog početnog momenta i vizije i onda ili odustaneš na tom koraku i ne napraviš nikada taj treći album ili nađeš novu inspiraciju, novi izazov i jaču poruku koju želiš prenijeti. Nama se to na našu sreću dogodilo i iskoračili smo negdje gdje se prije nikad ne bismo usudili.“ – rekao je Marko Matijević Sekul o novom albumu za koji potpisuje većinski dio glazbe i aranžmana, dok su se u skladateljskom dijelu udružili  Boris Kolarić i Marko Purišić, a većinu tekstova potpisuje Zoltan Lečei Boris Kolarić.

Novi album Meridian je kao da pomirišeš more i sol koja izlazi iz zvučnika, kao oluja koja nosi sve pred sobom i kao neispričana ljubavna priča.

„Mislim da će se svi koji su se našli u prethodnim albumima naći i u novom, ali također  vjerujemo da će se i velikoj većini novih slušatelja svidjeti ovaj album.“ – zaključio je Marko

Meridian je novo poglavlje benda s puno živih instrumenata pomiješani s rock gitarama, glasnim bubnjem i synthovima.

Donosimo i popis pjesama s albuma:

 1. Ne laži
 2. Meridian feat Michael Rhein from In Extremo
 3. Lanterne
 4. Otac
 5. Kornati
 6. Snaga
 7. Albatros
 8. Srce moje
 9. Divojko
 10. Daj mi mir
 11. Pakao ili raj (Dante)

 

Cijeli album grupe Manntra slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/47907242

Do kraja godine Manntru možete uživo čuti na ovim mjestima:

30.09.2017 - Rijeka - Hartera

23.11.2017 – München – Rumours

24.11.2017 – Erfurt – From Hell

25.11.2017 – Gießen – Jokus

28.11.2017 – Ludwigsburg – Rockfabrik

29.11.2017 – Hannover – Lux

 

 

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

 

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »