Novosti

BOA feat.REMI u novom singlu i spotu!

Objavljeno:

Boa feat. Remi u novom singlu i spotu

„Daleko u proljeće“!

Ususret novom, devetom studijskom albumu „Dok glazba traje“ (Menart) i koncertu u Vintage Industrial Bar-u 4.2. gdje će održati promociju, Boa predstavlja novi singl i spot za pjesmu koju su snimili u suradnji s Remi.

 Za pjesmu „Daleko u proljeće“ snimljen je i video spot u režiji Petre Oreč, članice grupe, koja je ujedno i dizajnirala album te odlučila povezati priču albuma i spota.

 "Pjesma „Daleko u proljeće“  bila mi je zaista izazov jer sam pokušala spojiti nespojivo. Glavna ideja za kojom sam se vodila bila je dizajn albuma koji je podosta hladan i jednostavan , a naslov pjesme kao i ona sama, govori o nečem lijepom i toplom. S obzirom da se ipak radi o Boi, koja je za mene uvijek predstavljala muzički i umjetnički art, odlučila sam se na nešto neobično. Spot je na prvi pogled hladan, no ono što volim isticati obično jest da pravo oko vidi ljepotu i u ružnome, pa sam tako pokušala iz te naočigled hladnoće izvući toplinu. Remi me oduševila svojom pojavom i karakterom i zaista je bila odličan suradnik što mi je puno olakšalo izvedbu ideje. Naravno, Puljiz je očekivano profesionalac i na području snimanja spotova, tako da mi je  bio gušt stvarno dva dana provesti s cijelom ekipom. Na kraju moram spomenuti mlade talente za koje će se još puno čuti, Dinko Šimac zaslužan je za snimanje i postprodukciju, a Michelle Milardović za makeup. rekla je Petra Oreč.

Izuzetno zadovoljan suradnjom s Remi, Mladen Puljiz je rekao: „Uoči koncerta u Vintageu 4.2., snimili smo video za singl „Daleko u proljeće“ u suradnji s Remi. Suradnja s Remi je bila zaista fenomenalna od prve sekunde u studiju Saše Miočića pa sve do rada na ovom video spotu. Atmosfera je bila sjajna i mislim da smo svi prezadovoljni odrađenim.“

Novi album kojeg će Boa uskoro predstaviti, ime je dobio prema istoimenom singlu „Dok glazba traje“ , a ukupno će brojati 10 pjesama uključujući i aktualni singl „Svemirski prijatelji“. Članovi grupe Boa, svoje su fanove odlučili nagraditi i s dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih na magnetofon davnih godina (1975-1977.) iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića. Cijeli ovaj limited edition projekt dizajnerski je uobličila članica grupe Petra Oreč.

Osim u pjesmama s novog albuma, na koncertu u Vintage Industrial Baru-u, publika će moći uživati i u dobrim, starim hitovima zagrebačkih rockera, poput "Tako lijepa", "Za vezu je potrebno dvoje", "Milion", "Svi tvoji poljupci“, "Stup od soli" , "Jer ljubav je"…koje i dan danas slušaju sve generacije i imaju posebno mjesto na radijskim stanicama.

Ulaznice za koncert u Vintage Industrial Baru možete kupiti po cijeni od 50 kuna putem www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava. Popis prodajnih mjesta možete pronaći OVDJE. Na dan koncerta, cijena ulaznica iznosit će 60 kuna.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »