Novosti

Kirbaj godine prebačen na ožujak 2016.!

Objavljeno:

Kirbaj godine prebačen na ožujak 2016.!

SLAVONIA BAND, MEJAŠI I SINOVI RAVNICE,

U PETAK 18.3. U MALOJ DVORANI DOMA SPORTOVA!

Prvi „Kirbaj godine“ trebao se održati 12.11. 2015. godine, no prebačen je na proljeće, točnije na petak 18. ožujak 2016. Svi oni koji su kupili svoje ulaznice za studeni, ukoliko to žele, mogu ih vratiti najkasnije do 15.11. Ulaznice kupljene na nekom od Eventimovih prodajnih mjesta možete vratiti na prodajno mjesto na kojem su kupljene. Kupci koji su ulaznice kupili preko Eventim web shopa, povrat ostvaruju slanjem zahtjeva na info@eventim.hr.

Oni koji ne žele vraćati svoje ulaznice, iste će moći iskoristiti na „Kirbaju“ u ožujku. Ulaznice i dalje ostaju u prodaji putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta, cijena će biti 70 / 80 kn.

Okršaj tamburaških magova održat će se 18. ožujka u Domu sportova gdje će izvesti svoje najveće hitove i ugostiti mnoga poznata imena, kako na pozornici tako i u publici.

Slavonia Band dolazi iz Đakova i već su godinama jedan od najutjecajnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj. Svojim radom, glazbom i pristupom koncertima dali su drugu dimenziju tamburaškoj glazbi.

Iza njih su brojni hitovi, među ostalima „Ej lutkice“, „Zlatna polja“, „Malena“, „Raduje me raduje“, „Jedan čovjek i jedna žena“ koji se i danas vrlo radu slušaju na radio postajama.

Neobičan spoj rocka i tamburaškog izričaja zasigurno je glazbena kombinacija Slavonia banda i Teške industrije u pjesmi „Žena za utjehu“ .

Odličnu suradnju na sceni i u studiju uvijek imaju s Colonijom pa se na njihovom zajedničkom popisu nalaze dvije pjesme; „Gukni golube“ i „Varalico“.

Popularni tamburaši u starkama, Mejaši, dosegli su zvjezdani status pjesmom „Zorica“ koja danas ima više od 10 milijuna pogleda!

Nevjerojatna popularnost mladih Varaždinaca ne jenjava; posljednji singl “Kako da te zaboravim” je romantičniji i laganiji od prethodnog “Pijanka”, koji je bržeg tempa i pun energije. U nizu uspješnih singlova je i „Zavela me Ana“ koja ima preko 5 milijuna pogleda!

Kako su zaveli vrckastu Andreju Šušnjaru možete čuti u pjesmi „Zapjevajmo onu našu“ koja je premašila milijun pogleda.

Sinovi ravnice su nedavno izbacili novi singl „Malo da, malo ne“  čiji pogledi na YouTube-u rastu iz dana u dan, a za sada je pogledan više od 75 000 puta. Pjesma je plesna, malo življeg ritma, no i dalje tambure vode glavnu priču. Uz prethodni singl „Žena boginja“ , ova je pjesma pun pogodak za „Kirbaj godine“!

Davne 1997. godine predstavili su pjesmu  „Dođi u Vinkovce“ koju su preradili 2013. godine.

Pjesma koja je zasigurno ostavila trag u njihovoj glazbenoj karijeri su „Ljubavnici“ koju su snimili s Colonijom i koja do danas na YouTubeu broji preko 2 milijuna pogleda! Upravo zbog te pjesme, Sinovi ravnice, odlučili su svoj novi album nazvati „Ljubavnici“, a trebao bi izaći sredinom idućeg mjeseca.

Neobičan spoj moćnog zvuka saksofona i melodične tambure, po prvi put u hrvatskoj glazbenoj povijesti, Sinovi ravnice ujedinili su u pjesmi „Opatice“ gdje im se pridružio poznati glumac Goran Navojec.

Pjesma „Nisam loš“  koju su predstavili prije nekoliko mjeseci, odlično je zaživjela kod publike zbog čega su prije ljeta, odlučili svoju publiku nagraditi i pokloniti im remix iste pjesme.  

ULAZNICE:

 Svoje ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će biti 70 / 80 kn.

 U prodaji su i VIP ulaznice, koje uključuju najbolja mjesta u dvorani, točno nasuprot pozornice te majicu „Kirbaj godine“ koja će sve kupce VIP ulaznica čekati na licu mjesta na dan koncerta.

 Djeca do šeste godine ne plaćaju ulaznicu nego sjede na roditelju ako roditelj odabere sjedeće mjesto.

 Sve informacije i dalje pratite na facebook stranici „Kirbaja godine“ te na stranicama Slavonia banda, Mejaša i Sinova ravnice, Menart BPM-a i Menart Labela.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »