Novosti

Na koncertu Željka Joksimovića u Tuzli, Amel Ćurić dočekan gromoglasnim aplauzom!

Objavljeno:

Na koncertu Željka Joksimovića u Tuzli, Amel Ćurić dočekan gromoglasnim aplauzom!

Nakon nastupa sa Zdravkom Čolićem u Linzu, s Halidom Bešlićem u Lisinskom i na zagrebačkom koncertu „Indexi i prijatelji“, Amel Ćurić na pozornici se pridružio i Željku Joksimoviću na njegovom rasprodanom koncertu u Tuzli. Pred tisućama ljudi, Amel je po prvi puta uživo i u cijelosti izveo, nedavno objavljen singl, „Neizdrživo“ koji do danas broji preko 300 000 pogleda na YouTube-u.

„Čast mi je dobiti poziv za gostovanjem na koncertu predsjednika žirija X - Factor Adria i jednog od najboljih glazbenika u regiji i to baš u Tuzli, gradu gdje sam proveo jedan dio svog života i započeo svoje prve live svirke. Osjećaj je bio čaroban i hvala Željku i hvala publici u Mejdanu!“– izjavio je Amel.  

Više od 7 000 posjetitelja, Amela je dočekalo gromoglasnim pljeskom, a Ćurić je publiku oduševio i izvedbom pjesme "Da te Bogdo ne volim", koju je pjevao i u finalu X Factor Adrije. 

„Izuzetna mi je čast što je gost mog koncerta jedan od najboljih pjevača u regiji i pobjednik X Factor Adrije – Amel Ćurić!“, rekao je Joksimović i time najavio Amelov izlazak na pozornicu.

Singl „Neizdrživo“ možete slušati i na Deezeru!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »