Novosti

RASPRODAN St Germain u Zagrebu!

Objavljeno:

RASPRODAN St Germain u Zagrebu!

Rasprodane su ulaznice za koncert St Germaina koji će se održati ovu subotu 7.11. u Tvornici kulture.

Svi oni koji su svoje ulaznice kupili na vrijeme, u Tvornicu kulture moći će ući od 19:45h kada počinje i Blacksoulov set. St Germain na pozornicu izlazi u 21h te organizatori savjetuju da dođete ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Prema uputama managementa, na koncertu nije dozvoljeno koristiti fotoaparate i kamere.

Velikan francuske elektronike - St Germain, nakon 15 godina studijske stanke, 7.11. dolazi u Tvornicu kulture u sklopu turneje na kojoj promovira novi album – „St Germain“.

Za mnoge ljubitelje elektronskog zvuka, deep housea i fuzije elektronike, bluesa i jazza, St Germain predstavlja apsolutnu ikonu.

Album „St Germain“ je sniman u Parizu. Inspiriran je njegovom ljubavlju prema glazbi koja potječe iz afričke države Mali. Na novom materijalu surađivao je s afričkim glazbenicima, a u elektroničke loopove sofisticirano je uklopio neke od afričkih tradicionalnih instrumenata u kombinaciji s električnom gitarom, klavijaturama i saksofonom. Ovaj album obećava iznimno glazbeno putovanje koje spaja tradiciju s modernim zvukom.

Najnoviji album na europskim pozornicama u punom će sjaju iznijeti i bend koji St Germaina prati na ovoj turneji, stoga vas očekuje koncert u pravom smislu te riječi.

Nakon Zagreba, St Germain nastavlja turneju i već 10. studenog, nastupa u nizozemskom Utrechtu, a dan poslije, u glavnom gradu Belgije – Bruxellesu.

Sve informacije o zagrebačkom koncertu pratite na www.menart.hr; facebooku Menart BPM-a ili facebook eventu.

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »