Novosti

AMEL ĆURIĆ i Massimo završili snimanje spota!

Objavljeno:

Izlazak spota za prvi službeni singl Amela Ćurića pod imenom „Neizdrživo“ očekuje se za desetak dana pod redateljskom palicom Harisa Dubice, omiljenog redatelja Dine Merlina.

Iako je prvotna ideja bila da se snimanje odradi u Švicarskoj gdje je Dubica, dvije godine za redom, osvojio nagradu za "Best Swiss Video“, u konačnici je ipak prevagnula Massimova želja i snimalo se u Hrvatskoj. O kojoj je lokaciji točno riječ i kako izgleda Ćurićev prvi spot nakon pobjede na X – Factoru, za singl „Neizdrživo“, u cijelosti donosimo za 10-ak dana.

Do tada poslušajte i uživajte u ovih 30 sekundi spota: https://www.youtube.com/watch?v=yxoswJJ74JQ

Prije snimanja prvog spota, Amel je imao aktivno ljeto jer je nastupao pred tisućama ljudi u BiH i Hrvatskoj, a netom prije samog početka snimanja, oduševio je kao poseban gost Zdravku Čoliću u Linzu.

Teaser je u samo nekoliko sati premašio 13 000 pogleda na You Tubeu, a objavljen je samo dva sata prije Ćurićevog dugoočekivanog nastupa u Lisinskom, gdje je nastupio kao poseban gost na koncertu „Indexi i prijatelji“. Upravo je Amel zatvorio koncert i to fenomenalnom izvedbom legendarne pjesme „Da sam ja netko“.

Više informacija očekujte uskoro, a do tada Amela pratite i dalje putem Facebooka; Instagrama ili Twittera.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »