Uvjeti korištenja...

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korisnički podatak je svaki podatak koja pobliže opisuje korisnika Internet stranice. Pod korisničkim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika, što uključuje, ali nije ograničeno na: ime i prezime, adresa e-pošte, fizička adresa, preferencije, interesi, pregledani proizvodi, izvršene narudžbe i dr.

Obrada korisničkih podataka je svaka radnja ili skup radnji izvršenih na korisničkim podacima, bilo automatskim sredstvima ili ne, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, objavljivanje ili na drugi način učinjenih dostupnim, svrstavanje ili kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje, te provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija s tim podacima.

Pristupanjem internetskoj stranici i registracijom, Korisnik daje suglasnost za obrađivanje njegovih korisničkih podataka. Isti podaci koriste se za interno evidentiranje podataka, za unaprjeđivanje proizvoda i usluga, za prilagođavanje sadržaja web-sjedišta prema korisničkim preferencijama, za povremeno slanje promotivnih sadržaja o novim proizvodima, posebnim ponudama i ostalih informacija vezanih uz poslovanje, za povremena istraživanja korisnika web-sjedišta i dr. Menart d.o.o se obvezuje čuvati privatnost korisničkih podataka Korisnika, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Korisničke podatke Menart d.o.o ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava, ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza. Svi djelatnici Menarta i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, Korisnik je dužan o promjeni obavijestiti Menart na adresu e-pošte: info@menart.hr. U slučaju da Korisnik ne želi da Menart više na bilo koji način obrađuje njegove korisničke podatke, odnosno želi brisanje korisničkih podataka, dužan je također obavijestiti Menart  i to putem e-pošte na adresu info@menart.hr.

Igračke
ben-10.jpg

Ben 10

Odaberi svog super-heroja!

Više »
toys2018.jpg

Soy Luna

Novo

Soy Luna vam donosi nezaboravnu zabavu!
Koturaljkaj s originalnim koturaljkama branda Roces, no nikako ne zaboravi koristiti atraktivnu kacigu te originalnu ogrlicu kakvu ima glavna junakinja istoimenog serijala Luna.

Potražite i druge Soy Luna proizvode!

Više »
slugterra.jpg

Slugterra

Izaberite vaše slugove...

Više »
Glazba
bsb-naslovna.jpg
NOVO!
Kupi
springsteen-naslovna.jpg
Najprodavanije!
Kupi
Film
hotel-transylvania3_dvd_menart_hr.jpg

Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju

Novo na DVD-u i Blu-rayju

Više »
skyscraper_dvd_menart_hr.jpg

Skyscraper


the-meg_dvd_menart_hr.jpg

Meg: Predator iz dubina


  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »