Novosti

BOA oduševila na Zagreb Disco Festivalu!

Objavljeno:

BOA oduševila na Zagreb Disco Festivalu!

U klubu Katran prošlog  je petka organiziran Zagreb DISCØ Festival (ZDF) - The Ultimate 70s & 80s Reunion. O ZDF-u priča se po kafićima, firmama, faksovima…cijeli grad bruji o ovom fenomenalnom eventu na kojem je kao headliner nastupila kultna zagrebačka grupa BOA te 11 poznatih DJa iz tog doba.

Na odličnoj setlisti grupe Boa, našle su uglavnom „stare stvari“ iz osamdesetih poput"Tako lijepa", "Za vezu je potrebno dvoje", "Milion", "Svi tvoji poljupci“, "Stup od soli" , "Jer ljubav je"... u kojima je mnogobrojna publika uživala i plesala do ranih jutarnjih sati.

Ovaj party podsjetio je na najbolje dane starog Big Bena, Saloona, Scene, Karake, ITD-a, Trešnje, Moše, SC-a, Jabuke, Lapa, Kulušića i ostalih kultnih zagrebačkih klubova.

Oduševljenje među publikom, ali i među izvođačima pokazalo je da je Zagrebu upravo ovako nešto trebalo, jer party  je bio u potpunosti rasprodan, a klub Katran pun.

Iako su se članovi Boe izmijenili te danas nastupaju u sastavu Mladen Puljiz, Slavko Remenarić, Zvonimir Bučević-Buć, Ivan Čačić, Petra Oreč  i Dražen Scholz, svi koji su bili u Katranu, složit će se da grupa zvuči fenomenalno. Vjerujemo da će upravo takav biti i njihov prvi zajednički album, najavljen aktualnim singlom „Svemirski prijatelji“.

Album bi trebao izaći početkom 2016. godine u izdanju Menarta, a izlazak albuma slijedit će i koncertni nastupi o čemu ćemo vas izvijestiti uskoro!

Sve informacije o daljnjim planovima grupe Boa možete pratiti na www.menart.hr, na facebook stranici Menart BPM-a ili na službenoj Facebook stranici grupe.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »