Novosti

Prvi koncert RUNDEK CARGO TRIJA u Splitu je RASPRODAN! Drugi koncert u subotu 3.10.!

Objavljeno:

Prvi koncert RUNDEK CARGO TRIJA u Splitu je RASPRODAN! Drugi koncert u subotu 3.10.!

Zbog velikog interesa splitske publike koncert RUNDEK CARGO TRIJA, osim u petak, 2.10., održat će se i u subotu, 3.10. u Amfiteatru Doma mladih u Splitu, Ulica slobode 28, također u 21 sat!

Dom mladih odabran je kao prostor sjajnog potencijala koji se trudi postati centar suvremenih kulturnih događanja u gradu Splitu, a Rundek Cargo Trio, kao i svojim stihovima i glazbom, uvijek aktivistički pokušava pomoći lokalnim projektima i težnjama za kreiranjem boljeg društva. Darko je odabrao ovaj prostor također jer u njemu može imati direktan kontakt sa splitskom publikom.

S Obzirom da je koncert za petak RASPRODAN u rekordnom roku, organizatori koncerta, dogovorili su još jedan susret s Darkom, Isabel i Ducom, na istom mjestu, dan kasnije, u subotu, 3.10. u 21 h.

Ulaznice za ovaj koncert neće biti u pretprodaji, nego se mogu rezervirati mailom i kupiti na ulazu u Amfiteatar na dan koncerta, od 19 do 21 sat. Rezervirajte svoju ulaznicu što prije jer je broj mjesta ograničen.

Za sve informacije, intervjue i rezervacije karata obratite se na mail: mavena@mavena.hr.

 Samo tjedan dana nakon Splita, Rundek Cargo Trio odlazi u Rijeku gdje će 9. listopada nastupiti na pozornici jedne od najboljih koncertnih dvorana u Hrvatskoj, novootvorenom Pogonu Kulture.

Za riječki koncert svoje ulaznice možete nabaviti na:

OKC Palach, Kružna 8, Rijeka
The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
online putem sustava entrio.hr te na svim prodajnim mjestima istog sustava

 

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »