Novosti

Rundek Cargo Trio odlazi u Kanadu

Objavljeno:

Rundek Cargo Trio odlazi u Kanadu

RUNDEK CARGO TRIO ODLAZI U KANADU!

Rundek Cargo Trio s „Mostovima“ i do Kanade!

Prošlo je već više od pola godine od izlaska albuma, ali interes za „Mostovima“ Rundek Cargo Trija ne jenjava. Nakon brojnih regionalnih nastupa koji su redom bili rasprodani, Rundekov trio uskoro odlazi u Kanadu jer 5. veljače nastupaju u Vancouveru, a 6. veljače u Torontu.  Publika će moći uživati u bogatoj setlisti od doba Haustora pa sve do formiranja trija i toliko hvaljenog albuma „Mostovi“.

 „Veseli nas ići svirati u Kanadu. Daleko putovanje na drugi kontinent je već po sebi avantura. Prije desetak godina s Isabel sam radio i uživo svirao muziku za plesnu predstavu "Orestes". Tim povodom proveo sam nekoliko tjedana u Vancouveru, tako da se nadam da ću na koncertu u prvim redovima gledati dobre plesače. Toronto je lijep i multikulturalan grad pa bi u njemu moglo biti šarene i živahne publike. Jedva čekamo vidjeti publiku koja nas tamo čeka. Bye! See ya!“ – Darko Rundek.

Album je proglašen jednim od najboljih izdanja u 2015. godini s obzirom da se našao na gotovo svim top ljestvicama domaćih / regionalnih izdanja.

Osim Kanade, Rundek Cargo Trio u veljači će posjetiti i Beč, 13. veljače, u kojem su zadnji puta nastupili prije 3 godine prilikom promocije „Plavog aviona“.

Uz inozemne nastupe, trio očekuje i nastavak turneje „Mostovi“ i na proljeće, kako u Hrvatskoj tako i u ostatku regije.

Detaljnije informacije i datume turneje Rundek Cargo Trija možete pratiti na www.menart.hr, Facebook stranici Menart BPM-a ili službenoj Facebook stranici Darka Rundeka.

 

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »