Novosti

Sassja izazvala delirij u Zagrebu!

Objavljeno:

Sassja izazvala delirij u Zagrebu!

Sinoć je u punom Vintage Industrial Baru, Sassja još jednom pokazala svoju snagu i energiju, ali i poseban vibe koji ima sa zagrebačkom publikom. Prije nešto više od godinu dana, tek po izlasku njenog prvog studijskog albuma „Taktički praktično“, napunila je Kset. Sada bogatija za još više iskustva i s 5 singlova iza sebe, koji broje milijunske poglede na YouTube-u, vratila se u Zagreb i oduševila u Vintage Industrial Baru. Uz izvrsnu komunikaciju s fanovima tijekom dvosatnog koncerta, Sassja je publici priuštila i podužu setlistu skrojenu od novih i starih pjesama.

„Sve evo razmišljam da li se ovo stvarno događa ili su neke moje maštarije. Koliko ste ludi...jaaao ne vjerujem i dalje. Ostanite takvi, hvala vam za svu ludost, ljubav i energiju koju mi dajete. Sve bih vas od sreće zagrlila da mogu.“ – izjavila je Sassja.

Koncert je otvorila u svom stilu „Lagano s chillom“, a iduću pjesmu najavila je riječima „prosto uživam kad me puste radio stanice i gotivim se sasvim kada sviram preko granice, a šta će ba MC-ji mali, smotani ko' sarmice, kad god čuju hit kažu…publika je u glas dovršila rečenicu i izvikivala: „Dereš Sassja carice!“ Svi su znali da slijedi „Taktički praktično“. Uslijedile su pjesme „Za raju“ i „Nema pritiska“, nakon čega se prebacila na nešto starije stvari poput „Nedjelja“, „Vidi me“ i „Žuta minuta“ koja inače nije dio repertoara na live nastupima.

Pjesme koje su izazvale najveće oduševljenje publike zasigurno su „Etikete“ i „Clash“ koje broje preko milijun pogleda na YouTube-u, ali i aktualni singl „PMS“ koji je ženski dio publike jedva dočekao, dok je Sassja onom muškom dijelu pokušala objasniti razloge pomalo čudnog i neobjašnjivog ponašanje žena u tom stanju.

U samo par tjedana, Sassja je nekoliko puta posjetila Zagreb kada je nastupila kao posebna gošća na koncertu Elementala u Domu sportova te koncertu Brkova u Tvornici kulture, ali ovo je bio njezin jedini samostalni nastup u Zagrebu za ovu godinu. Ukoliko ste propustili ovu priliku morat ćete pričekati neko vrijeme ili ju potražiti na nekoj od sljedećih lokacija:

15.7. Backyard festival, Donji Miholjac

16.7. Sarajevo Beer Festival

29.7. Regius festival Šibenik

5.8. Metlika Slovenija

19.8. Velenje Slovenija

26.8. Uprising Reggae festival Slovačka

Ukoliko ste pratili vijesti na društvenim mrežama i „okinuli“ dobar selfie na sinoćnjem koncertu, znate da možete osvojiti dvije ulaznice za Uprising Reggae Festival. Sve informacije o tome kako do besplatnog upada na najveći slovački festival pratite na facebook stranicama Menart BPM-a i na Facebook eventu - Sassja / 12.5.Vintage Industrial Bar.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »