Novosti

Slavonia band, Mejaši i Sinovi Ravnice okupili tisuće fanova na koncertima u Osijeku!

Objavljeno:

Slavonia band, Mejaši i Sinovi Ravnice okupili tisuće fanova na koncertima u Osijeku!

Velika pivska fešta održava se u Osijeku od 9. do 19. rujna, kada Grad na Dravi postaje centar odličnog provoda i zabavne glazbe za veselo i šaroliko društvo. Za najbolju zabavu ove godine, među ostalima, pobrinuli su se Slavonia band, Mejaši i Sinovi Ravnice koji su oduševili tisuće fanova i zagrijali ih za nadolazeći „Kirbaj godine“. Veliki tamburaški spektakl u Domu sportova održat će se 12.11. 2015. kada će izvesti svoje najveće hitove i ugostiti mnoga poznata imena.

Prije nekoliko dana, točnije u subotu 12. rujna, Slavonia band je višesatnim koncertom zapalio srca više od 4000 posjetitelja i to ne samo Osječana već i brojnih posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske. Dubrovnik, Vukovar, Zagreb…samo su neke od registarskih tablica od nekoliko stotina automobila. Na nastup ovih tamburaša, poznatih ne samo u našim krajevima već i u Kanadi i SAD-u, došli su posjetitelji svih generacija.

„Ovo ljeto, kao i prethodnih godina, proveli smo uglavnom putujući i družeći se s našom vjernom publikom na nastupima diljem Hrvatske. Uz kratke predahe, koje smo  povremeno uzimali da bi dopunili baterije, posebno pamtimo nastupe u Austriji, Njemačkoj, Dubrovniku, Zadru...Već tradicionalno i ove godine smo nastupili na Danima piva u Osijeku gdje smo oborili rekord posjećenosti u Pivskom šatoru. Uz sve to intenzivno radimo i na novom albumu, a do njegovog izlaska posebno se radujemo i pripremamo za „Kirbaj godine“ u Domu sportova gdje ćemo nastupiti s našim kolegama Mejašima i Sinovima ravnice.– Slavonia band

Slavonia band dolazi iz Đakova i već su godinama jedan od najutjecajnijih tamburaških sastava u Hrvatskoj. Svojim radom, glazbom i pristupom koncertima dali su drugu dimenziju tamburaškoj glazbi, a na facebooku imaju zavidnu bazu od preko 80 000 fanova. Iza njih su brojni hitovi, među ostalima „Ej lutkice“, „Zlatna polja“, „Malena“, „Raduje me raduje“, „Jedan čovjek i jedna žena“ koji se i danas vrlo radu slušaju na radio postajama.

Popularni tamburaši u starkama, Mejaši, u Osijeku su nastupili dva dana prije Slavonia banda i u potpunosti rasplesali pivski šator.

„Osijek je poseban grad u svakom pogledu. Koncert na Danima piva  jedan je od mnogih koncerata koji smo tamo odsvirali i svi zajedno stvorili još jednu divnu uspomenu. Ponosni smo na naše Slavonce što su usprkos hladnoći i kiši došli na koncert i uz koje pivo glasnim pjevanjem stvorili predivnu atmosferu za pamćenje. Slavonci, ostanite tako predivni i nadam se da se ponovno vidimo na „Kirbaju godine“ gdje ćemo zajedno sa Slavonia bendom i Sinovima ravnice udružiti tamburaške snage i zajedno ispisati povijest.“ – poručili su Mejaši.

Već sljedeći dan nakon Mejaša, 11. rujna, u osječkom šatoru zasvirali su Sinovi ravnice. Davne 1997. godine predstavili su pjesmu  „Dođi u Vinkovce“ koju su preradili 2013. godine. Što se tiče tekstova i glazbe, bend redovito surađuje s kreativnim i uspješnim parom, Valerijom i Borisom Đurđevićem.

„Ukratko što možemo reći o Osijeku je predivna publika, odlična atmosfera koja se uistinu ne događa svaki dan. Jednostavno od srca hvala svima. Nastupom na danima piva napravili smo mali uvod za spektakl koji se sprema 12.11.2015 u Domu sportova – „Kirbaj godine“! – Sinovi ravnice

Pjesme koje su zasigurno ostavila trag u njihovoj glazbenoj karijeri su „Ljubavnici“ koju su snimili s Colonijom i koja do danas na YouTubeu broji preko 2 milijuna pogleda i „Opatice“ gdje im se pridružio i poznati glumac Goran Navojec. Njihov aktualni singl „Žena boginja“  posvećen je, naravno, ženama koje bend nadahnjuju i inspiriraju.

KIRBAJ GODINE u Domu sportova izaziva Slavonia band, Mejaše i Sinove ravnice da još više pomaknu ljestvicu koju su do sada postavili kada su u pitanju njihovi live nastupi!

Ulaznice za Kirbaj godine možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr

 Cijena ulaznice iznosi 60 kuna za stajanje i 70 kuna za sjedenje. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena će biti 70 / 80 kn.

U prodaji su i VIP ulaznice, koje uključuju najbolja mjesta u dvorani, točno nasuprot pozornice te majicu „Kirbaj godine“ koja će sve kupce VIP ulaznica, čekati u dvorani.

Djeca do šeste godine ne plaćaju ulaznicu nego sjede na roditelju ako roditelj odabere sjedeće mjesto.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »