Luce nam donosi 5 pjesama "U bojama" - Luce

Luce

Luce nam donosi 5 pjesama "U bojama"

Talentirana mlada kantautorica LUCE u izdanju diskografske kuće Menart objavila je svoj prvi EP 'U bojama' na kojem se nalazi pet skladbi.

O albumu

Talentirana mlada kantautorica LUCE u izdanju diskografske kuće Menart objavila je svoj prvi EP 'U bojama' na kojem se nalazi pet skladbi.

'EP "U bojama" početak je jedne vrlo osobne priče i putovanja koji kroz pet intimnih pjesama obuhvaća i spaja paletu emocija i doživljaja kroz prizmu dva svijeta: onog unutarnjeg, oku nevidljivog i onog drugog, koji je svugdje oko mene, u mnogim bitnim mi bićima, stvarima, pojavama.' ističe mlada umjetnica za koju mnogi tvrde da je najljepši ženski vokal mlađe generacije.

Svoje prvo predstavljanje imala je krajem svibnja prošle godine predstavivši se tada javnosti sa svojom pjesmom 'Možda mi' za koju je tekst napisala Ines Prajo, a aranžman i produkciju Zvonimir Dusper - Dus. Pjesma, koja je ujedno i početak njezine glazbene afirmacija u kratkom je roku osvojila veliki broj slušatelja nakon čega su uslijedile i pozitivne kritike od strane struke.

 

Pjesme albuma

 • 1.Možda mi
 • 2.Sama ostajem
 • 3.Dogodila se dosada
 • 4.Na oblaku
 • 5.Nakon dana tog

O Izvođaču

2014. godine počinje i moja solistička karijera, a s izlaskom mog prvog autorskog singla 'Možda mi' krenula sam na glazbeno putovanje koje je u listopadu 2015. dospjelo do izlaska mog prvog EP 'U bojama'.

Izdavač: Menart Datum izdavanja 12.10.2015.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte:

Kontakt

 • O nama

  MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

  Kontaktirajte nas O nama
 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

 • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »