Luce nam donosi 5 pjesama "U bojama" - Luce

Luce

Luce nam donosi 5 pjesama "U bojama"

Talentirana mlada kantautorica LUCE u izdanju diskografske kuće Menart objavila je svoj prvi EP 'U bojama' na kojem se nalazi pet skladbi.

O albumu

Talentirana mlada kantautorica LUCE u izdanju diskografske kuće Menart objavila je svoj prvi EP 'U bojama' na kojem se nalazi pet skladbi.

'EP "U bojama" početak je jedne vrlo osobne priče i putovanja koji kroz pet intimnih pjesama obuhvaća i spaja paletu emocija i doživljaja kroz prizmu dva svijeta: onog unutarnjeg, oku nevidljivog i onog drugog, koji je svugdje oko mene, u mnogim bitnim mi bićima, stvarima, pojavama.' ističe mlada umjetnica za koju mnogi tvrde da je najljepši ženski vokal mlađe generacije.

Svoje prvo predstavljanje imala je krajem svibnja prošle godine predstavivši se tada javnosti sa svojom pjesmom 'Možda mi' za koju je tekst napisala Ines Prajo, a aranžman i produkciju Zvonimir Dusper - Dus. Pjesma, koja je ujedno i početak njezine glazbene afirmacija u kratkom je roku osvojila veliki broj slušatelja nakon čega su uslijedile i pozitivne kritike od strane struke.

 

Popis pjesama

  • 1.Možda mi
  • 2.Sama ostajem
  • 3.Dogodila se dosada
  • 4.Na oblaku
  • 5.Nakon dana tog

O izvođaču

2014. godine počinje Lucina solistička karijera, a s izlaskom prvog autorskog singla 'Možda mi', krenula je na glazbeno putovanje koje je u listopadu 2015. dospjelo do izlaska prvog EP-a 'U bojama', a već 2018. godine velikim koncertom u Tvornici kulture

Izdavač: Menart Datum izdavanja 12.10.2015.
  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »