Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Korisnički podatak je svaki podatak koja pobliže opisuje korisnika Internet stranice. Pod korisničkim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika, što uključuje, ali nije ograničeno na: ime i prezime, adresa e-pošte, fizička adresa, preferencije, interesi, pregledani proizvodi, izvršene narudžbe i dr.

Obrada korisničkih podataka je svaka radnja ili skup radnji izvršenih na korisničkim podacima, bilo automatskim sredstvima ili ne, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, objavljivanje ili na drugi način učinjenih dostupnim, svrstavanje ili kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje, te provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija s tim podacima.

Pristupanjem internetskoj stranici i registracijom, Korisnik daje suglasnost za obrađivanje njegovih korisničkih podataka. Isti podaci koriste se za interno evidentiranje podataka, za unaprjeđivanje proizvoda i usluga, za prilagođavanje sadržaja web-sjedišta prema korisničkim preferencijama, za povremeno slanje promotivnih sadržaja o novim proizvodima, posebnim ponudama i ostalih informacija vezanih uz poslovanje, za povremena istraživanja korisnika web-sjedišta i dr. Menart d.o.o se obvezuje čuvati privatnost korisničkih podataka Korisnika, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Korisničke podatke Menart d.o.o ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava, ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza. Svi djelatnici Menarta i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, Korisnik je dužan o promjeni obavijestiti Menart na adresu e-pošte: info@menart.hr. U slučaju da Korisnik ne želi da Menart više na bilo koji način obrađuje njegove korisničke podatke, odnosno želi brisanje korisničkih podataka, dužan je također obavijestiti Menart  i to putem e-pošte na adresu info@menart.hr.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »