Novosti

2CELLOS objavili novi spot "My Heart Will Go On"

Objavljeno:

2CELLOS objavili novi spot "My Heart Will Go On"

2CELLOS su danas objavili novi spot i to za pjesmu „My Heart Will Go On“, odnosno pjesmu iz filma „Titanic“. Redatelj spota i direktor fotografije je Aleksandar Kerekeš-Keky s kojim su Luka i Stjepan snimali i spot „Now We Are Free“ iz filma Gladiator.

"Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postorodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekt!", poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su se vratili s Maldiva:

"Na Maldivima je bilo ludo i nezaboravno, to je zbilja raj na zemlji. Ondje smo svirali na dočeku nove godine na jednom privatnom otoku - naravno milijarderima!"

„My Heart Will Go On“ je objavljena na aktualnom albumu „Score“ i „Score – Deluxe edition“ (CD+DVD) koji 2CELLOS promnoviraju na svjetskoj turneji u pratnji orkestara.

Ne propustite koncerte 2CELLOS u Splitu i Zagrebu:

Split: 16.3.

Zagreb: 23.3.

Više na:

WEBSITE: http://www.2cellos.com/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/2CELLOSlive

FACEBOOK: https://www.facebook.com/2cellos

TWITTER: https://twitter.com/2cellos

INSTAGRAM: https://instagram.com/2cellosofficial/

i

www.menart.hr

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »