Novosti

2CELLOS snimili najavu za "NFL Thursday Night"!

Objavljeno:

2CELLOS snimili najavu za "NFL Thursday Night"!

Pogledajte kako izgleda kada 2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser uz violončela najavljuju veliku utakmicu američkog nogometa:

2CELLOS video najava

Naši dečki su se ponovno našli među najvećim svjetskim zvijezdama koje inače najavljuju ovaj mega spektakl koji prati cijeli SAD.

Posebnost ovog videa je to da ga je režirao Pete Radovich, porijeklom Hrvat i kreativni direktor programa CBS Sports te dobitnik čak 28 nagrada Emmy. Na tom projektu je već surađivao sa zvijezdama kao što su Rihanna i Jay-Z. Video je trenutačno veliki hit u SAD pa je ovo još jedna izuzetna promocija za naš dvojac. 

2CELLOS večeras imaju veliki koncert u Mađarskoj, u Laszlo Papp Budapest Sports Arena, a već prekosutra su u Las Vegasu gdje će se ponovno pridružiti Eltonu Johnu na popularnom Million Dollar Piano showu.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »