Novosti

Boa - Tako lijepa (live in Tvornica)

Objavljeno:

Boa - Tako lijepa  (live in Tvornica)

Svoj puni sjaj grupa Boa pokazala je u prepunoj Tvornici kulture na svom slavljeničkom koncertu 25.3. ove godine.

U sastavu Mladen Puljiz – vokal, Petra Oreč - vokal, Zvonimir Bučević Buć - bas, Slavko Remenarić - gitara i Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić - klavijature, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost  te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere.

Kultna pjesma koja je publiku digla na noge je „Tako lijepa“ pa je zato ta pjesma drugi službeni spot s tog koncerta, a djelić atmosfere pogledajte na ovom linku

Slavljenički koncert grupe Boa je, zahvaljujući kompaniji Croatel, snimljen u 4K rezuluciji i kao takav postao prvi koncertni DVD ikad izdan u Hrvatskoj u Blu-ray formatu.

Dvostruko izdanje CD + Blu-ray, Boa – live in Tvornica možete kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari Avenue Mall i u svim CD shopovima.

Boa live koncert iz Tvornice slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49718812

 

Grupu BOA pratite i na službenoj Facebook stranici!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »