Novosti

Boa - Za vezu je potrebno dvoje - live in Tvornica

Objavljeno:

Boa - Za vezu je potrebno dvoje - live in Tvornica

Nakon dva službena spota za kultnu pjesmu „Tako lijepa"  i velikog hita grupe Boa „Stup od soli" , stiže i treći spot za pjesmu „Za vezu je potrebno dvoje“ , koji je snimljen na velikom koncertu u Tvornici kulture prije skoro godinu dana.

U sastavu Mladen Puljiz – vokal, Petra Oreč - vokal, Zvonimir Bučević Buć - bas, Slavko Remenarić - gitara i Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić - klavijature, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijere

„Pogledajte premijerno video, snimljen live u Tvornici prošle godine na slavljeničkom koncertu, za pjesmu „Za vezu je potrebno dvoje“. To je inače zabilježeno na CD-u i Blu-Rayu u izdanju Menarta. Svoju premijeru pjesma je doživjela na albumu „Govor tijela“ iz daleke 1983. godine koji je snimljen u Švedskoj.“ – izjavili su Zvonimir Bučević Buć i Mladen Puljiz.

***

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25.3.2017. godine, grupa Boa održala je slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982 godine Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je snimljen u audio i video formatu s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji.

Boa live koncert iz Tvornice slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49718812

Grupu BOA pratite i na službenoj Facebook stranici!

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »