Novosti

Colonia predstavlja novi spot Za šaku dukata

Colonia predstavlja novi spot Za šaku dukata

Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima. Za sam kraj godine, Colonia je pripremila novi singl „Za šaku dukata“ za koju su istovremeno snimili i odličan video spot.

 Spot za pjesmu koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktualnog albuma „Feniks“, zamišljen je kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje koji se pojavljuju u videu, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je dvorac Empirej.

 Zanimljivu ljubavnu priču pogledajte u video spotu na sljedećem linku

 

„Za šaku dukata“ režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva suradnja s Colonijom, a kaže da mu je bilo izuzetno zadovoljstvo raditi s takvim profesionalcima.

„Iako sam imao prilike već surađivati s Borisom, no ovo je prvi put da sam radio s Indirom i za Coloniju. Snimanje spota bio je pravi gušt jer osim što smo se stalno zafrkavali imali smo i super domaćina Mariju u dvorcu zbog koje smo više bili u podrumu i jeli nego snimali. Posebnu atmosferu cijeloj priči dao je i dvora Empirej gdje smo snimali kompletni spot.“rekao je Filip Dizdar

 

eljeli smo na albumu Feniks imati pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima „Za šaku dukata“. - rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i glazbu,

a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije koji je dominantan u ovoj pjesmi.

„Kada mi je Boris prvi put pustio Za šaku dukata oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo, a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati."- ispričala je Indira Levak koja je blistala na snimanju u Krie design kreacijama. Njezin glam tim je uvijek isti tako da je i ovaj put njenu frizuru bio zadužen salon Renata, a za make up Lada Mitrašinović.

Sve novosti oko Colonije pratite na njihovoj službenoj http://www.colonia.hr te Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »