Novosti

CUBIES - mladi producentski duo, Zima i JJ predstavljaju svoj prvi singl „Ti je ne voliš“

Objavljeno:

CUBIES - mladi producentski duo, Zima i JJ predstavljaju svoj prvi singl „Ti je ne voliš“

Foto: Nina Šturlić

Cubies, mladi producentski duo kojeg čine Zima i JJ, inače brat i sestra,novo su ime na domaćoj glazbenoj sceni. Oboje su školovani glazbenici sa završenom Muzičkom akademijom; JJ svira gitaru, a Zima klavir. Nakon mnogih projekata koje su do sada radili, našli su se na zajedničkom putu skladanja i produciranja glazbe i tako je nastala pjesma „Ti je ne voliš“ s kojom su se ove godine prijavili na RockOffu.

Zima je prije dosta vremena napravila matricu i na to dodala melodiju i tekst. JJ je malo izmijenio stvari, snimio gitare, dovršio tekst i poslali su pjesmu dalje Srđanu Sekuloviću Skansiju na miks.

Za pjesmu „Ti je ne voliš“ snimljen je i video spot kojeg pogledajte na sljedećem linku:

 

 

„Tijekom RockOffa predstavljali smo se kao dva vanzemaljca, dva tutleka koja su pala s Marsa u more HR glazbe. Snimili smo ga i režirali u našem glazbenom studiju s mobitelima i kamerom, te sami editirali. Namjerno smo ga napravili sami i u selfie modeu - da bude pomalo i u duhu vremena, u kojem "klinci" na Youtubeu u kućnoj radinosti režiraju.“- rekla je Zima, a JJ nastavio

„Spot smo “izbrijali” skroz spontano, rekli smo si: imamo kameru, mobitele, idemo snimati! Frendice su nas išarale, a Zima je to nezaboravno složila u kaljužu zvanu SPOT. „

 

Cubies pratite i na njihovom facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »