Novosti

Darko Rundek i Ekipa za Valentinovo predstavljaju spot novu pjesmu „Barbara“

Objavljeno:

Darko Rundek i Ekipa za Valentinovo predstavljaju spot novu pjesmu „Barbara“

Darko Rundek i njegova Ekipa prije nekoliko dana objavili su novu pjesmu "Barbara", čiji spot doživljava premijeru na Valentinovo, uz poruku: "Sretni smo što vam na današnji dan možemo pokloniti nešto lijepo".

Spot za Barbaru pogledajte na sljedećem linku:

 

„Refren "Barbara, volim plesat sa tobom" se pojavio u improvizaciji dok smo čekali da prestane kiša, pred nastup i više nas nije napuštao. Nakon par mjeseci prihvatio sam se rada na pjesmi. Roko mi je pomogao da je završim. U razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mjesto. "Barbaru" smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja.“ - rekao je Darko Rundek koji se zajedno s Ekipom zahvalio Kinoteci i Davorinu Bodišu.

U snimanju spota su sudjelovale Sanda, Ana, Sara i Barbara. Direktor fotografije je Aron Kovačić, a njegov asistent bio je Matija Mošet. Spot su montažirali Aron Kovačić i Matija Mošet, a majstor rasvjete je Ljudevit Fistrić.

U stvaranju pjesme „Barbara“  sudjelovali su:

Silvio Bočić na bubnjevima,

Roko Crnić na kontrabasu,

Mario Domazet na bas gitari,

Miro Manojlović na vibrafonu,

Igor Pavlica na trubi,

Ana Kovačić je svirala tenor saksofon,

Darko Rundek svirao gitaru i pjevao.

Tonski snimatelj je Zvonimir Domazet, a glazbeni producent Mario Domazet.

Novu pjesmu Darka Rundeka slušajte i na Deezeru:

 

https://www.deezer.com/hr/album/56503742

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »