Novosti

Divlji Dječak u novoj pjesmi poručuje: "Moj Sizife, probudi se" !

Objavljeno:

Divlji Dječak u novoj pjesmi poručuje: "Moj Sizife, probudi se" !

Foto: Robert Zorić

Nakon odličnog singla "S druge strane dana", mladi i perspektivni rokeri iz Slavonskog Broda – Marko Mršić i grupa "Divlji Dječak" predstavljaju novi singl pod imenom „Sizif“!

U sastavu Marko Mršić – vokal, Tomislav Pešut – klavijatura, Mario Jurković – bass gitara, Josip Tucić – gitara te Mladen Aladrović – bubnjevi, na njima svojstven način predstavili su problem nezadovoljstva okolinom.

Pjesma „Sizif“ generalno govori o nezadovoljstvu okolinom. Njome prozivam prvo sebe pa onda i sve druge „Sizife“ koji ponavljaju iste radnje očekujući neki drugi ishod“- izjavio je Marko.

Autor glazbe i teksta je Marko Mršić, a i ovaj put  aranžman je radio Marko Matijević Sekul, frontmen grupe Manntra.

Za pjesmu „Sizif“ snimljen je i video spot u režiji Hrvoja Wächtera, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

 „Spotom smo htjeli skrenuti pažnju na zagađenje zraka u našem Slavonskom Brodu uzrokovano rafinerijom u Bosanskom Brodu. Naravno, zagađenje je prikazano malo drugačije, ali sve je to hint na ono što se ovdje događa, a Sizif je građanstvo kojemu zagađenje smeta, ali ne dovoljno da nešto poduzme“-izjavila je grupa Divlji Dječak.

Pjesmu „Sizif“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/63103582

Grupu „Divlji Dječak“ pratite na njihovom službenom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »