Novosti

Drugi singl benda neobičnog imena: HEIDI ŠEĆE PSA predstavlja pjesmu“Reći ćeš mi sutra“

Objavljeno:

Drugi singl benda neobičnog imena: HEIDI ŠEĆE PSA predstavlja pjesmu“Reći ćeš mi sutra“

Bend neobičnog imena „Heidi šeće psa“ prvi put su se publici uživo predstavili u travnju 2017. godine u klubu Jiggy bar, a zatim i u svibnju u rock klubu Hard place kao gosti programa BLUES UTOROCK. Njihov prvi singl „Još sam tu“ lijepo je prihvaćen od publike i radijskih urednika pa je logičan slijed bio nastavak u tom smjeru. Danas predstavljaju novu pjesmu „Reći ćeš mi sutra“.

Pjesma „Reći ćeš mi sutra“ snimana je u studiju Srđana Sekulovića Skansija koji je ujedno i aranžer i glazbeni producent iste dok glazbu i tekst potpisuje Hrvoje Borošić. Na snimanju pjesme kao gosti su sudjelovali Lovro Ašperger na solo gitari te Saša Špoljar, član orkestra kazališta Komedija, na kontrabasu. U režiji Darija Godiča snimljen je i video spot kojeg možete pogledati na sljedećem linku:

„Prvi singl, pjesma „Još sam tu“ izašao je početkom 2017. godine, a s obzirom na to da smo novi, nepoznati bend, zadovoljni smo time kako je zaživio kod publike, u radijskom eteru i općenito interesom koji smo izazvali.  S druge strane, analizirali smo što smo mogli bolje i drugačije i rezultat tih promišljanja je drugi singl, pjesma „Reći ćeš mi sutra“, s kojom smo, prema našem mišljenju, napravili kvalitativni korak naprijed; produkcijski i vizualno.  Nadam se da će naše mišljenje dijeliti i naša publika.“ – rekla je Heidi

 „S ovim drugim singlom smo se inicijalno namjeravali predstaviti publici prije ljeta. Međutim, snimanje pjesme i spota se malo odužilo, tako da smo odlučili pričekati i izaći s pjesmom krajem ljeta. Vrlo sam zadovoljan time kako pjesma zvuči te pratećim spotom i zaista se nadam da će se svidjeti i publici i glazbenim urednicima. Skansi je napravio odličan aranžman, a naš redatelj Dario Godič ju je vizualno popratio kroz veseo i lepršav video spot.“ – rekao je Hrvoje Borošić

 

Pjesmu „ Reći ćeš mi sutra“ slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/46753332

 

Grupu Heidi šeće psa pratite na njihovom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »