Novosti

Dubrovački kantautor Vlaho Arbulić predstavlja svoj drugi single "Home"

Objavljeno:

Dubrovački kantautor Vlaho Arbulić predstavlja svoj drugi single "Home"

Mladi kantautor Vlaho Arbulić, kojeg su mnogi prepoznali kao veliki potencijal za svjetsko glazbeno tržište, nakon svog debitantskog singla „Bla, bla“, predstavlja novi, pjesmu „Home. Uz Vlahu, koautori pjesme su Filip VidovićNeven Marinac i Gordan Dragić, koji potpisuju i produkciju za zagrebački Morris-Studio, gdje je pjesma producirana. Za gudački aranžman u pjesmi pobrinuo se Ivan Arnold.

Za pjesmu ujedno je snimljen i video spot u režiji Darka Drinovca, a pogledati ga možete na sljedećem linku

"Spot ide u korak s tematikom pjesme koja prati unutarnju potragu za domom, odnosno iskonskim sobom. Takvo lutanje u spotu je prikazano kao dug i tezak povratak kuci preko hladnih i vjetrovitih planina. Međutim, kao i svaki pokusaj vraćanja u prošlost, takvo putovanje završava spoznajom o nepovratnim promjenama i jazu između onoga sto jesmo i sto smo bili." - rekao je Vlaho

Kako je i sam nekoliko puta već naglasio, glazba je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast, a o daljnjim planovima Vlaho kaže: „Album je u pripremi, a nekoliko narednih singlova već je definirano. Album ce biti produkcijski bogat i raznolik zahvaljujući ekipi s kojom radim, a zajednička crta svim pjesmama bit ce upravo kantautorski identitet koji je i temelj cijelog projekta.“

 

Sve novosti oko Vlahe možete pratiti na njegovoj Facebook stranici

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »