Novosti

„EN TEN TINI – ZIMSKA PRIČA U LISINSKOM“ 26.11.

Objavljeno:

„EN TEN TINI – ZIMSKA PRIČA U LISINSKOM“ 26.11.

„En Ten Tini – zimska priča u Lisinskom", glazbeni je show za cijelu obitelj koji će se održati 26.11., nedjelja, u zagrebačkoj KD Vatroslava Lisinskog! Najomiljenije pjesmice o zimi i nadolazećim blagdanima  izvest će brojni izvođači poput zborova Mali Sesvećani, Crescendo, Zagrepčanke i Dečki i La Dance, Pahuljice, Samoborček i Allegro. Samostalnu izvedbu imat će Lucija, dok će za plesne točke i ovaj putu zaslužan Plesni Centar Tala.  

„Pahuljice", „Sveti Niko svijetom šeta", „Rock zvončići", „Snjegović", „Božić kuca na vrata",  „Zeko i potočić", „Zvončići", samo su neke od veselih melodija koje će najmlađima uljepšati nedjeljno prijepodne.

Bit će ovo sjajna prilika da se i roditelji prisjete djetinjstva i dječjih evergreena uz koje su odrastali. Cilj ove glazbene priče je širiti svijest o dobrobiti glazbe i plesa te istaknuti kvalitetne hrvatske dječje zborove.

Program će voditi poznato RTL-ovo lice Doris Pinčić Rogoznica.

Cijena ulaznice je 80 kn. Na dan koncerta: 90 kn – prodaja na blagajni.

Za grupe od 25 ljudi i više cijena je 70 kn. Djeca do 3 godine ne plaćaju ulaznicu te sjede roditeljima u krilu.

Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr i na blagajni KD Vatroslav Lisinski.

Ulaznice za grupe se kupuju isključivo na blagajni.

Organizatori su RTL MUZIČKO IZDAVAŠTVO d.o.o. i Menart d.o.o.

Vidimo se!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »