Novosti

Fatalna preobrazba Žanamari u novom spotu “Ajde, ajde”

Objavljeno:

Fatalna preobrazba Žanamari u novom spotu “Ajde, ajde”

Nakon odličnog uspjeha pjesme “Isti se prepoznaju” koja se već tjednima nalazi na listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, Žanamari ponovo u suradnji s VRH Productions-om, predstavlja novi spot za pjesmu “Ajde, ajde”.

“Povukao me klupski zvuk ove pjesme i zagolicao da napravim pomalo bezobrazan tekst. U skladu s tim i video je morao biti opasan. – komentira Žanamari novu pjesmu pa nastavlja:

“Prvi komplimenti koje sam dobila na novi spot bili su vezani upravo na styling tj. preobrazbu u fatalnu crnku što je bila ideja Borisa Kargotića, kreatora nakita Demode Jewlery, koji nosim u spotu. Iz mene zaista izađe ona fatalna strana kad se prerušim u crnku, iako trenutno uživam biti plavuša. Što je najvažnije uhvatila sam mnoge svoje prijateljice kako pjevuše refren već nakon jednog slušanja pjesme što je nepobitan dokaz da idemo u dobrom smjeru. Jedva čekam da cure po klubovima zaplešu uz ovu stvar. A i dečki! – rekla je Žanamari

Spot za pjesmu “Ajde, ajde” pogledajte na sljedećem linku

Autor glazbe i teksta je Žanamari, za aranžman je zaslužan Mario Perčić, koji je također režirao i spot za V.R.H. Productions, a oko iza kamere je ponovo Duje Kundić.

“Htio sam da spot prati elektronski zvuk pjesme i da bude jednostavan, dark, ali jako nabrijan kadrovima koji su montirani da prate atmosferu i ritam ovog singla. Žana i cure plesale su koreografiju punih osam sati u štiklama dok nisam dobio sve što sam zamislio, ali isplatilo se!” – rekao je Mario

Žanamari pratite na njezinom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »