Novosti

Fluentes nastupili na Slavonija Festu - CMC 200 u Slavonskom Brodu

Objavljeno:

Fluentes nastupili na Slavonija Festu - CMC 200 u Slavonskom Brodu

Foto: Nikola Knežević

Drugo izdanje Slavonija Festa CMC 200 održano je ovaj vikend u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu. I ove je godine festival okupio brojna pop rock imena s domaće scene, a među njima se našla i osječka grupa Fluentes.

Njihov aktualni singl „Pusti da ljubav nosi me“ već se mjesecima ne skida s liste najslušanijih singlova, a ovaj se tjedan nalazi na vrlo visokom 6. mjestu.

Zadovoljan nastupom bio je i Goran Bošković iz grupe Fluentes koji je pohvalio i odličnu produkciju samog festivala:

„CMC 200  u Slavonskom Brodu bio je odlično iskustvo. Svirka na velikoj pozornici, pred velikim brojem ljudi, sjajna produkcija, visoka razina profesionalnosti, nova poznanstva, prilika da se predstavimo i sviramo pred više tisuća ljudi – fantastično. Uživali smo u svemu! Hvala CMC-u i Menartu na podršci i pomoći, te se nadamo da se vidimo i dogodine!“ – rekao je Goran iz Fluentesa

Podsjećamo, grupa Fluentes je početkom svibnja izdala svoj album prvijenac „Igra čekanja“ na kojem se, osim pjesme „Pusti da ljubav nosi me“ nalazi još 10 pjesama. Album se, kako sami članovi benda kažu, snimao i mijenjao punih 13 godina i rezultat je pomno odabrani materijal kojeg je Fluentes predstavio publici.

 

Sve o ovom slavonskom bendu pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »