Novosti

Frenkie u Filmu

Objavljeno:

Frenkie u Filmu

Samo dva tjedna nakon što je predstavio spot za svoju najpoznatiju baladu „Izgubljeni snovi“, koji očekivano bilježi veliku popularnost i na Youtubeu te ima preko 190 000 pregleda, Frenkie nam donosi još jedan singl sa svog novog albuma „Reexperience“.

 Riječ je o pjesmi „Film“ za koji je snimljen i spot u režiji Vedran Haračića i Mario Ilića (Salt and flow) koji s Frenkijem imaju već brojne suradnje.

 Spot je sniman u Tuzli, a pogledati ga možete na sljedećem linku

„Film je uvodna pjesma na albumu Reexperience i slikovito opisuje zadnje dvije godine moje karijere. Znam da me mnogi kritiziraju jer se često hvalim i u pjesmama pričam o sebi, ali zadnjih par mjeseci mi se desilo toliko toga zanimljivog da sam to morao ispričati. Zašto pisati fikciju kada je moj život prošle godine podsjećao na film?“ - pojasnio je Frenkie u kratkoj izjavi.

  Osim što vrlo aktivno snima spotove za pjesme sa svog tek nedavno izdanog albuma, Frenkie je i koncertno vrlo zaposlen. Tako ga se može uživo vidjeti i čuti 6. veljače u bečkom klubu Roxy, 13. veljače u Bihaću a 12. ožujka u Munchenu na festivalu Balkan Tage.

 Pratite Frenkijea na facebooku i njegovoj službenoj stranici http://www.frenkie.ba/

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »