Novosti

Gordana Ivanjek Tušek pjeva baladu o jenoj ljubavi

Objavljeno:

Gordana Ivanjek Tušek  pjeva baladu o jenoj ljubavi

Foto: Martin Turk

Gordana Ivanjek Tušek popularna je zagorska pjevačica i jedna je među rijetkim uspješnim interpretatorima kajkavskih popevki.

Ove godine na Krapinskom festivalu izvela je svoju novu popevku po nazivom – „Balada o jenoj ljubavi“, autora Milivoja Pašičeka, koju je uglazbio i obradio za festivalski orkestar poznati  glazbeni znalac Toni Eterović.

Gordana je za pjesmu snimila i video spot kojeg pogledajte na sljedećem linku

Autor ove pjesme, Milivoj Pašiček, piše o vječnoj temi, neprežaljenoj ljubavi, koju su i Eterović , kao skladatelj i Gordana kao interpretatorica, u potpunosti emotivno i uspješno iznijeli.

Spot je snimljen u obnovljenom interijeru dvorca Miljana, za produkciju se pobrinuo SBS Music, a montažu i režiju potpisuje Božidar Horvat Bingo.

Novu pjesmu Gordane Ivanjek Tušek slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/49791022

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »