Novosti

Grupa Best predstavlja novu pjesmu „Dok venera sja“

Objavljeno:

Grupa Best predstavlja novu pjesmu „Dok venera sja“

FOTO: Antonijo Čatipović

Grupa Best iz Splita nam donosi svoj četvrti singl pod nazivom "Dok Venera sja."

Što se tiče glazbe, dečki su i ovog puta ostali vjerni svom autoru Miru Buljanu, ali su u igru ovaj put uveli Nenu Ninčevića koji je napisao tekst, a za aranžman se pobrinuo mladi i talentirani Leo Škaro iz Splita.

Novi spot grupe Best pogledajte na sljedećem linku:

"Velika nam je čast surađivati s ovim glazbenim veličinama i veoma smo ponosni i zahvalni na tome. Spot smo smišljeno radili na varijanti 'live svirke' da publika lakše poveže lik i djelo jer smo u posljednjem spotu  za pjesmu 'Pancirka' imali 'fantomke' na licu pa nas je bilo teško prepoznati." – rekli su dečki iz grupe Best

Spot i ovog puta potpisuje PILOT studio iz Splita, a snimke s krana odradio je studio Smile.

Pjesma „Dok Venera sja“ se stilski ne razlikuje od prethodnih, ali već za ovo ljeto dečki iz benda najavljuju jedan pravi ljetni hit koji će se malo razlikovati od dosadašnjih pjesama.

Grupu Best pratite na njihovom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »