Novosti

Himna generacije Dubioze kolektiv u samo nekoliko sati postao najgledaniji video u Hrvatskoj i BIH!

Objavljeno:

Himna generacije Dubioze kolektiv u samo nekoliko sati postao najgledaniji video u Hrvatskoj i BIH!

Pjesma i spot o kojem se jučer pričalo cijeli dan, u samo nekoliko sati na Youtubeu dosegao je više od četvrt milijuna pregleda!

Radi se o pjesmi  Himna Generacije Dubioza kolektiva koja je na Youtubeu u samo 24 sata od puštanja postao najklikaniji video u Hrvatskoj i BIH. Time je po relevantnosti vijest o novom spotu Dubioze kolektiv prestigao vijest o službenom traileru kultne serije Game od Thrones.

Spot za čije je snimanje sudjelovalo više od 400 statista volontera i zapravo je jedno od najmasovnijih snimanja na području sarajevskog kantona još od epskih prizora iz filma “Valter brani Sarajevo”, pogledajte još jednom na linku:

Veliko zanimanje za novu pjesmu dolazi iz svih susjednih država pa je pjesma na visokom 11. mjestu u Sloveniji, u Srbiji na 17. mjestu, a brojke rastu iz minute u minutu i spot postaje sve relevantniji video u cijeloj regiji.

Dubiozu kolektiv i dalje pratite na njihovom službenom Facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »