Novosti

Novo u Menartu! Hoće li grupa grupa Best biti hit ovog ljeta? To je „Jasno ko dan“!

Objavljeno:

Novo u Menartu! Hoće li grupa grupa Best biti hit ovog ljeta? To je „Jasno ko dan“!

Hoće li grupa grupa Best biti hit ovog ljeta? To je „Jasno ko dan“!

Oni su odličan live bend, mladi su i energični, dolaze iz Splita, a zovu se Best! Nakon svog prethodnog singla „Ona to zna“ koji je naišao na veliko odobrenje publike, mladi Splićani predstavljaju novi singl. S pjesmom „Jasno ko dan“ ove će se godine široj publici predstaviti na Splitskom festivalu.

Pjesmu „Jasno ko dan“, kao i njezinu prethodnicu, potpisuje proslavljeni autor Miro Buljan, dok je Best ostao vjeran i PILOT studiju koji je i ovog puta radio spot.

Redatelj novog spota grupe Best je Vojan Koceić, a možete ga pogledati na sljedećem linku:

 „Ubacili smo "making of" scene u spot koje su radili Antonijo Ćatipović (koji je ujedno i službeni fotograf grupe Best ) i Bruno Bilonić. Spot smo radili na lokaciji na kojem je sniman i veliki hit "Moje zlato", a lokacija neka i ovaj put ostane tajna.“ - rekli su dečki iz benda 

Pjesma žanrovski ne odskače od prethodne, a da će ova pjesma biti jedna od omiljenih ovog ljeta već sada je „Jasno ko dan“!

Iz grupe Best poručuju da i dalje marljivo rade na novim pjesmama pa je u pripremi i novi singl koji ćemo imati prilike čuti već u rujnu!

Grupu Best pratite na njihovom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »