Novosti

Iločki reper Dante predstavlja pjesmu “Kruha i igara” kao treći singl s istoimenog debi albuma

Objavljeno:

Iločki reper Dante predstavlja pjesmu “Kruha i igara” kao treći singl s istoimenog debi albuma

Foto: Ivan Kapović

Nova pjesma “Kruha i igara” treći je singl iločkog repera Dantea koji će se naći na istoimenom albumu čiji je izlazak planiran za kraj ove godine.

Kruha i igara” dobronamjerna je pjesma s velikom količinom zapakiranih upozorenja kao stvorenih za eter.” – rekao je Dante

Novu pjesmu Dantea poslušajte na sljedećem linku:

Zarazni refren na kojem se kao gost pojavljuje Filip Tkalčić - Dust, sve je samo ne površan.

Pjesmu potpisuju Dante i poznati zagrebački producenti Filip Tkalčić Dust i Silvio Pasarić Silver, a snimana je i miksana u Sipa Music studiju. Prateće vokale pjevala je Danijela Jelić, a miksao i masterirao Domagoj Perišić.

"Pjesma priča priču naše i vaše svakodnevnice, ali ovaj put s osvrtom na globalnu političku situaciju u zemlji i inozemstvu, jer iskreno, svaka zemlja na svijetu ima slične ako ne i iste probleme. Sve sam to, bez da upirem prstom, sarkastično i satirično opisao u “Kruha i Igara ”.- rekao je Dante

 

Pjesmu “Kruha I igara” slušajte I na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/57538872

Dantea pratite na njegovom Facebooku

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »