Novosti

Ivana Majcan predstavlja remix pjesme „Lukavo i spretno“

Objavljeno:

Ivana Majcan predstavlja remix pjesme „Lukavo i spretno“

„Lukavo i spretno“ pjesma je mlade istarske kantautorice Ivane Majcan koju je predstavila prošlo ljeto. Vesela i prpošna pjesma svidjela se njezinom prijatelju i kolegi glazbeniku, Dejanu Damijaniću, koji joj je ponudio da napravi remix te pjesme što je ona rado prihvatila.

„Remix pjesme „Lukavo i spretno“ poslušajte na sljedećem linku:

„Moja suradnja s Dejanom, umjetničkog imena d_dejo, nastala je potpuno spontano i krenula prirodnim tokom pošto se znamo već nekoliko godina i oboje smo glazbenici. Dejo je inače gitarist i pjevač Night Express benda. Mnogo puta putevi su nam se sreli nakon odrađenih nastupa u sitnim satima pa smo se zajedno s drugim prijateljima znali naći u studiju i opušteno, onako sebi za dušu, zasvirati i zapjevati. Upravo tada se rodila ideja da napravimo remix moje pjesme "Lukavo i spretno". Dejo je inače producent moderne elektronske glazbe pa se ideja ubrzo i realizirala. Zapravo mi se jako sviđa kako se moja funk pjesma stopila u tom svijetu elektronike te se nadam i veselim još kojoj takvoj suradnji i fuziji.“ – rekla je Ivana Majcan

Remix pjesme „Lukavo i spretno“ slušajte na svim digitalnim servisima:

https://backl.ink/117700249

Sve novosti o Ivani možete pratiti na njezinom facebooku i na http://ivanamajcan.com/

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »