Novosti

Ivana Stanić – novo ime na glazbenoj sceni predstavlja svoj prvi singl i video spot za pjesmu "Da li Znaš"

Objavljeno:

Ivana Stanić – novo ime na glazbenoj sceni predstavlja svoj prvi singl i video spot za pjesmu "Da li Znaš"

Ivana Stanić novo je ime na domaćoj glazbenoj sceni! Njezina glazbena priča počinje od malena. Pjevajući u školskom zboru, preko natjecanja pjevača amatera pa do neugodnih glazbenih početaka sa 16 godina, gradila je svoj glazbeni put i nikad nije odustala.
Znala je da želi pjevati i iako nije ni sanjala da će joj se jednoga dana pružiti prilika da se time profesionalno bavi, danas predstavlja svoju prvu autorsku pjesmu.

“Cilj mi je ponuditi malo drugačiju vrstu glazbe od one koja trenutno dominira i time zainteresirati publiku, najviše mlade, te na taj način potaknuti i druge izvođače koji se bave drugačijim žanrovima".- rekla je Ivana
Tekst za pjesmu "Da li znaš" napisala je sama dok joj se u skladanju glazbe pridružio Domagoj Perišić, ujedno aranžer i producent pjesme.
Za njezin prvi singl snimljen je i video spot koji je sniman u Pogonu Jedinstvo i zgradi M San grupe. Režiju spota, uz pomoć Nill produkcije i plesača Miroslava Mlinara i Bože Vuletića, potpisuje sama Ivana Stanić

Kako se snašla u ulozi redateljice, pogledajte u spotu na sljedećem linku

"Da li znaš" je pjesma koja govori o bivšoj ljubavi koja još nije preboljena. Sigurna sam da će se svatko pronaći u tekstu pjesme jer smo svi u jednom trenutku svog života patili za nekom bivšom dalekom ljubavi. Sve pjesme koje pišem su odraz osobnih iskustava i osjećaja iz odnosa s ljudima iz raznih razdoblja života. One su jedino mjesto na kojem bez straha i kočnica otvaram srce i ne skrivam ništa. - rekla je Ivana za novu pjesmu

"Da li Znaš" prvi je singl s albuma koji će biti objavljen u nakladi izdavačkih kuća Sipa Music & Menart.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »